Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är om ett ex till mig som blev tillsammans med en gemensam vän till oss


Inte MIG

Det var till henne du gick till,
inte mig.
Det var till henne du lovade evig trohet till,
inte mig.
Det var henne du älskade med,
inte mig.
Det var till henne du viskade ömma ord till,
inte mig.
Men,det var henne du var otrogen mot,
inte mig.
Det var henne du sårade med dina hårda ord,
inte mig.
Det var henne du svek när du inte kom hem,
inte mig.
Det var henne du lämnade kvar,
inte mig.

Men du säger att det är mig du vill ha,
men du är inte välkommen.
Inte hos mig.
Väx upp,bli en man och lär dig ta ansvar.
Men räkna inte med mig
för jag klarar mig utan dig nu




Fri vers av LillaMy
Läst 1267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-25 20:10



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Ilska.. passion..
Hans förlust..

Bokmärke..
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

LillaMy
LillaMy