Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mun i mun

*

ser du stjärnan?

inte jag heller,



ditt ansikte är i vägen;



smakar sommar.




Övriga genrer av sister band-aid knees
Läst 648 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-25 22:21



Bookmark and Share


  Jer
;^\" pussande fint!
2007-08-03

  JamesDean VIP
den här blev jag kär i, älskar dom är korta dikterna som ger så mkt! tack!
2007-06-24

  GalenGrönsaksGroda
jag får en sån sommarnattkänsla i hela kroppen och blir glad liksom. det är svårt att skriva så få ord och ändå få till det så bra, men du lyckas <3
2007-05-26

    theredroses
så få ord, men ändå så mycket betydelse. Fin:)
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

sister band-aid knees