Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarta män

vad är det för speciellt

med

svarta män?

så lena

över hela kroppen

så svarta

 över hela kroppen

såååå...

underbara

vänliga

goa

mmmm,,,

min granne

kommer

från kongo

*L*

 




Övriga genrer av minette
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 11:21



Bookmark and Share


  minette
nu är jag där igen *L*

wonderful man ,,mmmm in in love :)
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette