Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brusten och kopplad av ett begär

Can you hear me now?

 

Vaknar varje morgon
ser samma
hemska ansikte
i spegelns sköra glas

Någoting har tagit
en bit av mig
något som försvunnit
för att aldrig komma igen

Kan inte någon ta bort
all denna smärta?

Jag vill se ljuset
Jag försöker varje kväll
helt i onödan

Ingenting är fritt
i mitt liv
men ibland
kan jag inte
känna mig själv
inte känna mitt inre
inte smaka på mitt liv

Någonting har tagits från mig

Du och jag
det var så det var menat
att bli

Jag försöker tro
för att bara
återigen
känna hur någonting
våldtas och rycks ifrån mig




Fri vers av Jannike
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 16:56



Bookmark and Share


    Lindizz
Har läst din text flera gånger, den är stark och det gör ont att läsa...griper tag om en och berör.
2007-05-29

  Micael Axelsson
Har läst denna flera gånger, och den gör lika ont varje gång jag tar del av den. Formuleringarna skapar känslan som kryper in i en...
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike