Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka

kände

stor lycka idag

när jag var med

barnen

och tittade när de tog

sitt första

dopp

så kallt

så modigt

vilken glädje de hade

mitt hjärta var fyllt med

lycka

tack




Övriga genrer av minette
Läst 658 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-26 21:02



Bookmark and Share


  Gunilla Söderström Hallström
Modiga barn du har
förstår din moderskärlek
2007-05-27

  Sandan
vad härligt det verkade! har också lust att bada...
2007-05-27

    JJ VIP
Vilken entusiasm! Men......det måste varit kallt! Mvh. JJ.
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette