Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart liv som lever

vart liv som lever
har sin existens

vart liv som lyser
har sin glädje

vart liv som rör sig
har sin mening

vart liv som finns
har sin betydelse




Fri vers av apokryf
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 22:35



Bookmark and Share


  månica
ja, att få livet är nog det största..
enkelt, ledigt och vackert formulerat.
2007-05-27

  Linda Odelmar
sant och bra fångat..fint
2007-05-26

  sachie
så sant som det står skrivet..

Trevligt
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

apokryf
apokryf