Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I slutet


Vi vänder oss från varandra
När sanningen slår oss i ansiktet
Och tvingar in vetskapen
Om att allt är fel
Och i en klarhetens sekund
Inser vi
Och ser för första gången
Allt vi aldrig någonsin var
Och aldrig kommer att nå
Så vi böjer våra huvuden
Springer i vild panik
Med svansen mellan benen
Flyr undan det
Som vi en gång kallade
Kärlek




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP