Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vanlig körning jag hade när jag körde taxi...


Med färdtjänst fädades vi...

Vi ska ut till upplands väsby sa han och klev in i bilen
han lämnade över en knöglig färdtjänsbiljett
jag måste ut och testa mig
du vet jag måste visa att jag inte druckigt ngt

resan var på ca 3 mil och slutade efter några krokiga stigar
vi pratade nästan ingenting under resans gång
- vänta här jag ska bara in och kissa lite sa han och klev ur bilen
taxametern tickade och svensson betalade så snällt

efter en stund kom han tillbaka

så där ja nu kan du köra in till systemet i väsby
och han lutade sig tyst tillbaka i baksätet...

staten tar och staten ger till den som spelar spelet efter reglerna....




Övriga genrer av Casca
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca