Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutna


Bleknande fotografier
I en skamfilad skokartong
Undangömd i en garderob
Förträngda minnen
Om ett liv
Som en gång var
Brev skrivna
Med innerlig passion
På rosendoftande papper
Till den
Som väckte känslan

Det känns konstigt
Att se lyckan
I léende ögon
Som för alltid
Stirrar tillbaka från papperet
Och det känns konstigt
Att läsa så här i efterhand
Om hur man trodde
Att allt skulle bli
Nu när man vet
Hur allting blev

Vi får aldrig tillbaka
Den där kompletta känslan
När allt var rätt
Och vi var ett
I förfluten tid




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-05-27 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP