Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag borde inte, men jag kan inte hjälpa det.


jag går på magkänslor, inte heroin.




det bor en knut i min mage
när du inte är här


och när du är ute hela nätterna
så undrar jag vart du är
och vad du gör


är du i nån annans famn?


jag vill inte tänka så
för jag litar på dig

och jag vill veta allt om dig
men jag vågar inte fråga

för vem vet allt du har gjort?
vem vet vad du har haft för dig?
och vem är du med ikväll?
det är inte jag
det är inte jag



det borde vara jag










Övriga genrer av ms jessicaever
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever