Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gruvan

Bortom orden..under stenar finns en sprängkraft
sällan sökt
Hör..en susning..blott små luftdrag
genom iris strilar in
Där finns dofter, märg och safter som förenar det du hört
Till en enhet..till den lovsång..som dig in i gruvan fört
om du vidrör det du hoppas och din tro får fäste då
ska du se att stora stenen även då du flytta må
sen ska vägen ligga öppen, du får fri lejd än en gång
Ut i solen..genom Korset kan du höja lovets sång..




Fri vers av palle
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle