Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ärligt talat måste man vara jäkla naiv, det är enda sättet


Barnet

Försöker förlåta
människan som tappar barnet
och sen låter det ligga
som slutar se
som rättar in sig
i raden av vuxna
som slutar söka
blir förvuxna och fast
stelnade

Vi är inte hela människor
utan barnet
vi borde bära inom oss

Jag bär hela tiden




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-27 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg