Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sida 2




bokstäverna vi levt

väjer likt silke

viks ur söm


skira är dessa segel

av ord aldrig sagda




Övriga genrer av K*
Läst 987 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-03 02:30



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
den här känns inte bara som ikeafanér
med fin yta och spån inuti
mer som ett massivt originellt träslag rakt igenom
man undrar hur och var det trädet levt
som rymmer detta?
vad för ämnen som funnits i jorden där det växt?

Många fascinerande formuleringar i texten som får sinnet att spinna.

Håller med understående kommentar.
2007-07-05

  swimsus@gmail.com
\"för att vara här

är ännu en utskuren filé

ur allt jag bevarat

allt jag besvarat \"

-------------------------------

Okonstlat och förkunnande vackert..
Låt mig bli en bevarad skrivarvän till dig
så jag alltid kan få dina ord på rinnande pump
varje gång jag behöver överrumplas av talang..
2007-06-13

  baklänges
det är mycket i den här att gå in i, att
titta på och smälta. så sköna ord och
vändningar och bilder.
jag läser in det på mitt helt egna sätt
och det är massor jag kan liksom hitta
en plats för och ta till mig. mycket
igenkännande. och så väldigt snyggt
skrivet, som vanligt.
ord med skira segel, mm.
jag vet inte, jag skrattar varje gång
jag kommer till \'filé\'. det är så.. opoetiskt
på nåt sätt, så brutalt avvikande plötsligt,
känns som man får en bit kött dängd i ansiktet.
men jag gillar det. men jag är lite konstig.
2007-06-06

  Cattastropher
ja, vägen kan ha många sätt att ta sig runt eller
kring: sin egen axel synas att vilja väja för självet, manifesterandet.
det drömskt flyende som väljer inget eller inget, lite blir mer än tomt
ekvationer att förslösa . en eternal flame
nånstans döljer sig kompassen, önskan att segel blir stärkta
motpolen till andra sidan.
/och samtidigt skämd
av en förfalskad dröm/

sårbarhet
motsättningar - klara insikter
mycket att hämta i denna text , beb:-)
2007-06-04

    ej medlem längre
\"väjer likt silke
glider ur trådar
meningar greppade ur
den varma krampen\"

ryser. och det är nåt skönt
över uppställningen här, i hela
texten. du vänder, vrider
ur.
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

K*
K*