Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns du?

säg mig älskade,
minns du första gången
jag såg dig?

mins du vad du hade på dig?
minns hur du rörde dig?
minns vad du sa?

säg mig älskade,
minns du första gången
du höll om mig?

minns du varför jag behövde kramen?
minns du hur jag luktade?
minns du vad du sa?

säg mig älskade,
minns du första gången
du kysste mig?

minns du vad du kände?
minns du hur jag smakade?
minns du vad du sa?

säg mig älskade,
minns du första gången
vi låg och smekte varran?

minns du hur jag kändes?
minns du vad du kände?



minns du vad jag sa?




Fri vers av angel of tears
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-29 11:55



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Ååh, du, den här är helt söt, charmig, underbar!
2007-05-29

  Daniela Linder
måste påpeka att minns stavas med två N. kolla in rubriken. och ett annat stycke i texten.
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears