Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte haiku

 

Jag ställde frågan

"Sänkan högt över snittet"

Borde hållit mun.

 

Min identitet

Föränderlig flytande

Och stundtals stilla

 

Men för helvete

Begränsa mig inte mer

Låt detta vara

 

 

Jag skriver vad jag vill

och jag skriver hur jag vill

Jag kallar det vad jag vill

och jag kallar det inte haiku

för jag vill




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-28 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP