Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv till salu.

stunder förändras
och jag förstår längre ingenting
hur hamnade jag här?
bland allt det mörka
för nu är jag ju här igen
och sparkar som om det gällde mitt liv
vad är det med mig?
vad håller på att hända?
ska jag gå sönder ännu mer
falla ner på bottnen ännu en gång
missta allt jag har en gång till,
jag förstår inte
kan inte någon förklara?
finns det inga mirakelbarn som kan förklara vad det är?


jag ser ingenting
hur klara mina ögon än är
jag vet inte vad det är jag ska se
vad jag ska leta efter
vem har jag blivit?
är det meningen att jag ska kämpa
igen
eller ska jag bara dölja
förtränga och låtsas som ingenting
fastän mitt inre skriker och även ifall
jag tycker min kropp är tjock så får det inte plats

men jag vill inte att det ska komma ut
vad är det som händer med mig?
jag har ju varit med om det här så många gånger förr
varför förstår jag inte nu?

gjorde jag något dumt
igen?
förstörde jag något dyrbart
igen?
vart tog min skyddsängel vägen
dog den när dina hårda slag försökte träffa mig?
jag börjar bli rädd
för jag vill förstå
men jag förstår ingenting
jag vill finnas
men jag finns ingenstans
hur ska det bli?
när ingen får veta
hur kommer livet att sluta denna gången?









mina tankar trasslar ihop sig
och jag får inte upp dom
jag behöver hjälp
och jag vet det
men jag vill inte ha någon
nej! låt mig vara bara!
det blir bättre...
det blir bättre...
DET BLIR BÄTTRE!
för det blir det ju om man intalar sig det tillräckligt många gånger, visst?

sluta jaga mig dumma demoner
jag klarar mig utan era händer som ska mörklägga hela mig
men jag vågar inte stanna och skrika stopp
för ni kanske dödar mig då
och jag vill ju inte dö
för det vill jag väl inte?
ge mig, ge mig, ge mig dina friska lungor
för jag kan inte andas
jag behöver dina starka ben
för mina har blivit för trötta
jag måste få ditt okrossbara sinne
för mitt har gått i tusen bitar igen
och jag orkar inte laga det
och jag tror inte någon annan gör det heller

så hur ska det bli denna gången?


jag säljer mitt liv nu
för att få råd med att köpa ett nytt
mycket bättre och starkare
men även ifall jag sänker priset hela tiden
så det nu är nere på 1 krona så vill ingen ha det
är det så fel på mig?






























ta bort ta bort ta bort allt det onda nu,
för det tar sönder mig igen.




Fri vers av aldrignågot
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-05-28 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot