Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
h


Stanna alla andetagen


hon viskar lite långsamt fram

stanna alla andetagen snälla
för jag tror
inte att jag klarar


så mycket mera

nu


jag vill bara ha en

plats

för mig för dig för kärlek

så stanna då alla andetagen,

vännen,

så kan vi hitta

det där syret,
du pratar om
men aldrig riktigt tror på,

vännen

stanna alla andetagen




så ska vi flyga till månen, du och jag




Fri vers av temugg
Läst 729 gånger
Publicerad 2007-05-28 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg