Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(How long lasts forever?)


All världens olycka till dig, Min Kära.


Med det som du gjort mig
allt ditt brutala ingenting
det vakuum du pressat ner i min strupe
taggarna du odlat runt mitt hjärta
finns bara en fru för dig

Må Melpomene,
tragiken personifierad,
klänga på dig
med tunga rostiga kedjor
för alltid

Men teaterapa,
varför valde du att offra just mig
i den grymmaste av lekar?
Har jag vackert blod
sköna tårar
eller hade jag bara lagt nycklarna på bordet
en gång för mycket?

Såhär tar jag farväl
Min Kära
och önskar dig,
från djupet av mitt spruckna hjärta,
all världens olycka

För alltid.




Fri vers av Bex
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-28 21:06



Bookmark and Share


    victor paradoxal
livet är en bägare.
2008-03-14

    ej medlem längre
Ruskigt bra! De säger man lär sig av motgångar, men vissa motgångar förklädda till kärlek kunde jag varit utan.
2007-09-09

  ForeignFragments
Ur sorg föds otrolig inspiration. Jag är helt mållös!
2007-05-29

  Tim Larsson
<3 Du vet, närsomhellst finns jag nära en lur, som en dag förhoppningsvis kommer att ringa. Jag lyssnar väl.
2007-05-29

    Ling
Man känner starkt att din kära har gjort dig mycket ont. Skön ilska som man oftast inte \"får\" känna. Bra skrivet!
2007-05-28

    ej medlem längre
Häftig! Vacker! Speciell och lockande. Gillar sättet du skrivit den på! Bra gjort!
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Bex
Bex