Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titta vad jag hittade för gammal text då som jag skrivit. Anar att jag skrev den i typ december/januari. För det var då... äh. skit samma, jag är helt säker på att jag skrev den då. Kommentera snälla rara söta? :) ÄRLIGT! som vanligt.


Svart på kinden

 

Jag kan inte rå för att
tårar som kristaller
rinner ner för mina kinder
och smetar ut mascaran
nu när du är borta
nu när du inte finns kvar
Och jag tänker inte ens försöka
orka leva utan dig
(det har jag redan försökt, det går inte)
Minns varenda smekning, kram, allt
men det är borta nu
kommer aldrig hända igen
(fan fan fan)
Så mycket var vi
men egentligen inte
ingenting var vi
Ingenting!
Ingenting alls

Och jag bryr mig inte om
att mina tårar rinner
de kommer rinna för evigt
nu när inte du är här
Och de ser inte ut som kristaller
jag ljög
mina tårar är bara tårar som evigt rinner och aldrig slutar
Och förlåt för att vi träffades
förlåt för att jag blev kär
förlåt för att det blev som det blev
Ingenting
Men du borde också säja förlåt till mig
men förstås
du bryr dig inte
du bryr dig ingenting!

Ingeningeningenting

Det tog slut innan det ens blev vi




Fri vers av Lollan_
Läst 592 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 21:16



Bookmark and Share


  Lithia
Egentligen så vågar jag inte riktigt kommentera den här texten, men jag kunde faktiskt inte låta bli. Jag ville bara säga att den är fantastisk.
2007-12-30

  Jul_iia
Mycket vackert och sorligt skrivet. Bra gjort sötbarn!
2007-06-09

  Freya
OOPS. den här hade jag visst inte kommenterat. jag läste den har jag för mig.. men jag kommenterade inte. jag tror det var för att jag itne alls visste vad jag tyckte då.
nu vet jag lite bättre
lite
jag tycker att i början någon gång (inte direkt första raden, men efter någon rad..) så känns den konstig
inte alls du
plastig nästan
sen blir det lite bättre igen
sen blir det lite bättre till
sen är det bra där
sen kommer
\"Men du borde också säja förlåt till mig
men förstås
du bryr dig inte
du bryr dig ingenting!

Ingeningeningenting \"

det är något med det jag inte gillar.
jag vet inte alls vad
men sen slutet
det liksom räddar hela texten ganska mycket
inte helt helt
men den blir bra. :)
2007-06-04

    crapcat
slutet är väldigt bra och rubriken med
men själv dikten den känns lite lång... kanske...
men bra i alla fall
2007-06-03

    Fallingforyou
Den här var väldigt bra! Sorglig! Usch vad ledsen man blir av den :( Men den var jättebra och söt!
2007-06-01

  Mangal VIP
Fylld av tunga känslor som du får fram fint. Fint flyt i texten och i språket. Riktigt bra tycker jag.
2007-05-31

  Johnny Chow
wow en jättebra text... Kärleken är en av livets hemska lekar...
2007-05-30

    BeUnique
Den här dikten är jätte fin! Alltså, du använder orden jätte bra. (Jag är dålig på att skriva kommentarer) iallafall mycket bra! :D
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lollan_
Lollan_