klassisk-uppbygd-inte-så-bra-poesi." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klassisk-uppbygd-inte-så-bra-poesi.


Det blöder i mitt hjärta.

 


Det blöder i mitt hjärta
du lämnade många sår
jag grät, för det gjorde så ont
men det har domnat
Jag känner ingenting nu


Det ekar i mitt hjärta
dina mjuka ord har blivit skrik
- Jag älskar dej!
men
du älskar inte mej längre


Det brinner i mitt hjärta
en svag låga viskar
tyst och försiktigt
- kom tillbaka
älskling, kom tilbaka!


Det mörknar i mitt hjärta
lågan börjar slockna
orden börjar tystna
dina leenden börjar blekna


Det blöder i mitt hjärta
när jag ser på dej.




Fri vers av Johan Nilsson
Läst 714 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-20 00:12



Bookmark and Share


    Sandrew
Oh, gud, vad fint.
2008-12-05

  Bibbi VIP
Smärtsam läsning som berör.
2008-11-20

  Michaela Dutius
Stark beskrivning av kärlekssorg och saknad.
2008-02-20

  idaberg
stark text, lätt att känns igen sig i.
verkligen fint skrivet.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson