Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina läppar fick dikterna att försvinna

Du tar bort dikterna ur mig.
Det där svarta som bara skrek för att komma ut.
Klumpen av kladd som bara måste skrivas bort.
Det har du tagit bort.
Poesi var något rått för mig,
nu vill jag bara skriva om fjärilarna som kittlar mig i magen.

Puss,





Fri vers av seratonin
Läst 554 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 22:55



Bookmark and Share


  Labra lege
Känner igen de där...varför är lusten att skriva störst när man gråter innuti?
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

seratonin