Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag hade gjort allt för att ha dej brevid mej natt och dag ! .
Jag vill inte förlora dej du är allt jag har önskat mej .
Vet du ?
Jag älskar dej mest över allt och annat och du e den som får mej att orka oh ta alla dessa jävla andetag .
Lämna mej inte !
Hoppar du hoppar jag .
Du är min ängel du tog mej till världen . Förlåt . men mina känslor e riktiga.
Kommer du ihåg. ? jag älskar dej du e livet jag lever !.
Jag vill alltid ha dej , kommer ihåg första gången du kysste mej på mun .
I don´t wonna lose you , I don´t wonna hate you.
Jag ser dej stå där med dina vackra bruna ögon , om jag vågar ska jag kyssa dina läppar.
Du ser mej som den jag e och du accepterar mej som den jag är.
Baby, tillsammans e vi äkte kärlek.
Alla stunder som vi har delat e helt fucking underbar.
Om du försvann i fårn mitt liv skulle jag inte leva . man kan inte vara lessen du gör mej på bra humör vad du än sejer !
Hur ska jag kunna beskriva hur mkt du betyder och hur mkt jag älskar dej ?
Det går inte . finns inga ord för de !
Jag älskar dej mest <3




Fri vers av Kaxig
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaxig
Kaxig