Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Kärlek vid första ögonkastet,
vad är det för strunt?
Ytligt och patetiskt,
tragiskt och dömande.

Allt har hela tiden handlat om jakten.
Sedan när objektet är vunnet,
försvinner känslorna.

Det har alltid varit lite av en lek.
The Game, you know.

I november var jag nykär
(fast det var nog bara \"ny\", inte kär)
Livet, det var bra.
Inte mer än så.
Bara bra.
Fast bra är inte dåligt
och
med den anledningen nöjde jag mig.

En dag i november, med Herr Ny,
träffade jag dig.

Då spolade du bort insikterna
denna dikt börjar med.

Kärlek vid första ögonkastet,
det finns.

The Game spolades bort,
känslorna svalnar inte.
De glöder.
Mer och mer.
Puss.

Tänk, jag kunde inte ens skriva klart denna dikt utan att
sända dig ett sms. Sov gott, puss.

Du har till och med fått mig att skriva långa dikter.

Jag vill inte använda ordet älskar,
trots att jag verkligen älskar
promenaderna i nattens mörker
med upplysning från stadens
varma gatlycktor.
För jag älskar verkligen
att bara stanna upp
och
lyssna på fåglarnas ljuva stämmor.

Anledningen till att jag älskar det,
är den att jag får gör det med dig.
Puss

(du får till och med delandet av
en pizza att kännas romantiskt)
Puss




Fri vers av seratonin
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-28 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seratonin