Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärkträd



Stigen passerar
skuggan under lärkträdet
vid en prästkrage




Bunden vers (Haiku) av Fuyoh
Läst 624 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-29 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fuyoh
Fuyoh

Mina favoriter
aprilsamling
Kort uppehåll