Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögner för migsjälv.

du tryckte ned mig,
jag reste mig upp.
du slog mig med dina ord,
jag har förlåtit dig.


let\'s forgive but not forget.

du tände på min bästa vän,
jag förlät er.
du rörde mig fast jag bad dig låta bli,
jag har rest mig från det med.

let\'s forgive but not forget.

allt det du sa du inte skulle göra har du gjort,
allt det du sa du inte skulle säga har du sagt.
men jag orkar inte hata,
orkar inte vara arg,
orkar inte vilja ont,
så jag har rest mig upp ur skiten,
och förlåtit dig...





din skit.




Fri vers av angel of tears
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-29 14:04



Bookmark and Share


  nattdagg
jag tror jag känner dig >.<

om du inte är någon annan...
2010-12-14

  Ummm~oh~yeah
Den här var rolig, argrolig på nåt sätt, underhållande om en hopplös situation
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears