Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det samtal

 

Jag vill delta i det samtal

som jag inte visste pågick

men där jag uppenbarligen

har en roll

som läsare, som lyssnare, som mottagare av andras tankar

 

men

jag vill inte bara vara

en av alla som tar emot

jag vill vara en skrivare, en talare, en givare

Vill delta. Vill vara. Trots att

jag inte älskar er




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-05-29 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP