Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till minnes


Lustar

Vill känna dig hårdna mot min

mjuka

 

känna dina lustar flöda över

mig

 

Ord stoppas vid huden

 

Beröring penetrerar min själ

Ta mig

 

Ge mig hela ditt

du




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-29 19:43



Bookmark and Share


  Frederick
Oj, här brinner det av hetta! :)
Väldigt passionerat! tack för läsningen :)
2007-05-29

  Mikael Lövkvist
Härligt passionerat, Annika! Vackert skrivet.
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson