Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Han talar kärlek

Han utsöndrar sanning

Han är




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-29 19:44



Bookmark and Share


  glittertindra
i varandet finns sanning och kärlek... det är när man bygger murar och luftslott som det blir fel... tankfullt och djupt...
2007-05-30

  Mikael Lövkvist
Spännande avslut! Vilken vacker dikt.
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson