Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla

Du satt bredvid mig
Du sa att du gillade mig
Men att det inte funkade
Jag började gråta i dina armar
Du kramade mig inte
Du lät mig frysa till is inombords
Du värmde mig inte
Jag älskade dig
Kärleken var inte besvarad
Varför?
Jag grät i dina armar men det värmde mig inte ett dugg
Jag grät hela tiden
Mina ögon svämmade över
I tårar, och i blod
Du lät mig inte krama dig längre, knuffade bort mig
Du skrek åt mig
Sa att jag var jävligt barnslig, att du var trött på mig
Jag skrek tillbaka, inte av ilska, utan av sorg
Kan jag hjälpa att jag älskar dig?
Det är inte mitt fel
snälla...




Fri vers av Caprice <3,
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-05-29 21:03



Bookmark and Share


    Ellin
fin...
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Caprice <3,