Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma


Du har inte lärt mig allt jag kan,
och jag kan inte räkna alla tårar

som sakta krossat
hela världen samtidigt som

hållkäftenhållkäftenhållkäften jag flyttar härifrån nu med en gång jag står inte ut
malt sönder min hjärna

och mamma

du krossade mitt hjärta,
några gånger för mycket

men gjorde i alla fall en ansats
till att laga det igen när du

bevisade för mig
att ingenting betyder lika mycket som jag.

För även om det kanske
inte var dig jag tänkte på,

alla gånger jag övervägt ett

självmordsförsök,
ligger du alltid där i bakhuvudet.

Du är inte perfekt mamma,

det kanske var den smärtsammaste lärdomen

men jag är inte perfekt,
jag heller

det är som klyschan säger,
inget är bra,
inget är perfekt

Men mamma.

jag älskar dig ändå.




Fri vers av temugg
Läst 733 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 11:37



Bookmark and Share


    Fantasioffer
Mycket bra, Känns igen
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg