Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sviken och sårad


Älskade ängel

Älskade ängel

I himlen där uppe

Älskade ängel

Varför sa du så?

Älskade ängel

Jag är sviken för alltid

Älskade ängel

Det var du som svek mig




Fri vers av Vingen
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-05-30 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingen