Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi sover i tackt med musiken

allt är en kent låt

all vår kärlek förvandlas till musik

allt vår hat förvandlas till ingenting





lägg dig brevid mig
nu är det vi och musiken (kärleken)




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-30 21:44



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Alla är en kent låt.
Yeah:)
2007-06-10

  Halloway
kent är kärlek <3
Gillar dikten, du skriver otroligt bra
2007-06-05

    Morbide
kent kent kent kent
allt är kentigt :)
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson