Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jepp... hon lever än och mår gôtt... :)


Undran sa flundran

 

 

Lovade en vän

att i enskildhet

ägna mig åt stillsam

eftertänksamhet

 

Man väger ständigt

för och emot

Välbehaget man jagar

 

Skulle kunna ägna

livets alla dagar

till undfallenhet

och ändå ränna in i

murar av missbehag

 

Kanske man skulle

kvarvara ett tag

trots allt.....

 

Vi får se.... 

 




Fri vers av nettizen
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-30 22:05



Bookmark and Share


  Thommy
Alla andra har sagt välkommen tillbaka så jag säger inte det, jag är dock glad att du inte skriver för en annan sida.
2007-06-01

  glittertindra
klokt tänkt av dig... missnöje kan man oväntat stöta på var som helst... fortsätt skriva :)
2007-05-31

  Lilla My* VIP
Vinkar**Roligt att se dig igen!!
2007-05-31

  Night Soul Woman
*hjärtligt leende* Välkommen tillbaka!!! :)
2007-05-30

  Nikolai Jungsin VIP
Undrar sa flundran om gäddan e f(r)isk

Glad att se dig kvar min vän
Kram
2007-05-30

    sunnanvind
Mojsimojs!!! Nu blev jag GLAD!!!! Hej vännen o bamsekramen från mig!!!
2007-05-30

  thyra
Glad att se dig skrivande här igen!
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen