Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjej på 12 år! Vissa dagar är tonårsfasonerna som bortblåsta *skratt* och en sådan dag skrev jag de här raderna


Solen heter Cecilia



Vår älskade lilla solros

Du är allt en riktig liten Solstråle du

Ditt hår är så vacket Solblekt

Du har ett solvarmt leénde
som värmer oss även solfattiga dagar




Fri vers av Therés
Läst 552 gånger
Publicerad 2007-05-30 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!