förlåt" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt


Det är bara vanlig jävla saga

 

och jag tror inte att jag skulle bry mej om någoting längre
för det känns som om det ändå inte spelar någon roll
Jag vill bara inte mer
för man säger så mycket men det är inte mycket man menar
Det är mest bara tomma ord som ekar
i sin egen tomhet
eller i tomheten inom mej
efter dej

Det var ett tag sen jag hörde av dej nu
men det blir väl så antar jag
Man närmar sej
sen kommer man så nära att man blir rädd

och då flyr man



men jag orkar inte bry mej
längre

 

allt är ändå bara helvete


För skönheten finns inte
Det är bara vanlig jävla saga
Även om jag hellre tror på sagor
än verklighet
Måste jag vara realist
Ibland

Jag är inget odjur, jag är bara
inte som du
så jag kan lika väl glömma allt 
Hon är lagom
Lagom

Jag är för mycket
eller för lite

Vi går inte hand i hand, Aldrig
Hur mycket jag än vill
Blir jag aldrig ett odjur för dej

 

 




Fri vers av Johan Nilsson
Läst 633 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 00:21



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Det här är en mycket bra dikt!
2007-11-15

    inmeddiginålsögatkamel
Som vanligt. Det är jättebäst. jag älskar den och jag älskar dig och jag älskar allt.
Och jag är såhääär jättesäker på att jag har rätt när jag säger att du helt enkelt inte får ha uppehåll här på poeter.
2007-07-09

    ej medlem längre
Det sägs ju att lika barn leka bäst...inte vet jag.
Men man kan inte föra en fyrkantig kloss i ett runt hål...
Dikten är väldigt fin!
2007-06-10

    Maria Malm
Människor är olika..man kan inte gå hand i hand med alla..men man kan respektera varandras olikheter..
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson