Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banta kärring


Ibland så känns det
börjar bli gammal och är ju på tok för rund
men kanske ändå mest i andras ögon...

Prova bikini inför sommaren kommer inte på tal
Baddräkt!?
hm...

Nä det får bli en badkappa i år tror jag
Liiite tung när man ska upp ur vattnet
men det får jag väl ta då

Min mans arbetskamrat har träffat en smal vacker flicka
som han så stolt visade upp

Vad säger min man då
Jo
-Äh...det går ju minst två sådana där på min käring

Jag älskar honom för de orden, tro det eller ej.

Han säger också att
Kärring är ett fult ord och det ska man inte kalla sin älskade för
men Käring däremot...det betyder \"min kära\"

*skratt*

Men jag ska nog också ta och banta i framtiden!
När jag får bilringar i pannan ;)







Övriga genrer av Therés
Läst 648 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 00:52



Bookmark and Share


  Mikkiz
vilken frisk fläkt efter att ha läst en massa tunga texter.. tummen upp!
2007-06-19

    Bim
Inte badkappan,-kommer ihåg hur kvinnor utomlands har badat i sina vanliga kläder,-som vackra blommor har de sett ut med tyget som flutit omkring medan de skrattande tagit sig ett dopp,-förresten tycker jag inte du ska bry dig vad andra tycker,-bada som du vill och trivs!hälsn.Bim
2007-05-31

    Maria Malm
Hihi..känns igen. Men det går bra att överleva sommaren utan bikini..jag menar MED baddräkt..visst är det stor skillnad på käring och kärring..
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!