Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte på allt som hänt den sista tiden


Trött

Du säger

du älskar mig

behandlar mig

som skit

och tror

att jag förlåter.

 

Du ringer

tjatar

gnäller

varför kan du inte

bara förstå

att min gräns

är nådd

nu är jag trött

kan inte längre

förlåta

du lär dig aldrig

ändå.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 1471 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-31 18:03



Bookmark and Share


  aol
bra sant skriftat
2010-06-22

  glittertindra
jo, när man fått nog och inte orkar lägga ner mer negativ energi på en person som ändå aldrig kommer att varken lyssna eller förstå, då känner man precis så här...
2007-08-26

  Nikolai Jungsin VIP
Den dagen man inser att man talar olika språk..
Och inser att kärlek inte kan villkoras
Den dag man inser att man inte delar samma kärlek.. ja då säger man såhär..
2007-06-01

  Ronny Berk
en slutlig uppgörelse ; och ett steg i riktningen mot det fria livet.
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson