Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt blad

 

 

Mjuka sanddyner

lämnar 

fotspår i sanden

 

Står vid klippsatsen

med rosor i handen

 

Kastar blad

efter blad

ut i havets vågor

Tills skummet yr

som om det vore

lågor

 

När endast ett

kronblad återstår

Vänder om

och går

 

Havet slukar

rytande

de kronblad som 

representerar

det gamla

och  

det förkastade

 

Bladet som är kvar

Är den nya sidan

 

I Livets bok 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-31 18:08



Bookmark and Share


  Ronny Berk
oskrivna blad i livets bok ; kronblads rosors dofters skönheter...
2007-05-31

    ej medlem längre
Fin symbolik och vackra ord med framtidstro...
Skönt att \"se\" dig vännen!*L*
2007-05-31

  issac.a.m
Bladet som är kvar

Är den nya sidan

I Livets bok
vackra känslor...härlig
2007-05-31

    ellabella
Vackert, bildrikt och hoppfullt. En dikt om livets val, om förändring, avslut... en dikt som berör och känns igen, starkt!
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen