Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel

Snöflingor faller över kärlekens stad
Du är en ängel
En ängel med vingar av kärlek
Gjord blott för mig
Din kärlek helar mitt hjärta
Mitt hjärta bultar enbart för dig
Du visar mig vägen till himlen
En himmel enbart för oss
Jag följer dina vingar
Din doft betyder lycka
Kärlekshimlen är nu din och min
Här vill jag för evigt stanna
Snöflingor faller över kärlekens stad

Du är en ängel




Fri vers av viddywell
Läst 510 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 18:27



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Kärleksfullt och vackert
2007-06-25

  Bellé
Synnerligen vacket skrivet!
2007-05-31

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet och ja, en ängel är fint att ha!
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

viddywell
viddywell