Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Hjärtats fågel\"

Du vackra fågel
jag känner dig väl.
I din kropp bor en annan varelses själ.

En själ så vacker, så fin och så snäll.
En själ som fått en grav, en plats så speciell.

En själ som flugit ut ur sin borg.
Och lämnat kvar en enormt stor sorg.

En själ som flygit vidare och fattas i mitt hjärta,
En själ som lämnat kvar ett tomrum, och smärta.




Övriga genrer av MemoryLane VIP
Läst 536 gånger
Publicerad 2007-05-31 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP