Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suicide.




Lisas granne tog livet av sig idag
Han hängde sig
I ett träd på tomten

Hanns mamma satt och skrek
och skrek
Och slog mot alla som kom nära

De vuxna ville inte att vi skulle se det
Så vi gick aldrig dit



Men kan ni se en pojkes kropp hänga livlös i ett träd?
Med knäckt nacke?







Han blev 18 år.






Fri vers av Vinterdiamant
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-05-31 20:16



Bookmark and Share


    Oprofessionell
den här var hemsk, tycker att det här ämnet är lite tabu egentligen men den tvingar fram så många känslor. Dock så har jag problem med att du skrivit \'\'ett pojkes kropp\'\' då den ska vara en :)
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie