Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vänskap


Klingande skratt

du borde ha en skylt på dig
där det står smittorisk
eller kanske
källa till spridning
du brukar iallafall
infektera mig

smitta mig med det där
leendet





Övriga genrer av ettjag
Läst 800 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-31 21:06



Bookmark and Share


  carinjuborg
alldeler otroligt vacker
kort och gott
2007-09-14

  Frökenfanny
ÅÅH såå mysig.
Du smittar över ett leende till mig här borta:D
2007-09-09

    Noyle
Kort men träffsäker!
2007-07-09

    goggi
smitta mej!!
2007-06-05

    Maria Malm
Åh så härligt att få en sådan smitta!
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag