Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina drömmars nyanser

i din dröm
är jag en ängel
klädd i olika nyanser
av svart

i din verklighet
är jag en ängel
klädd i olika nyanser
av vitt

*

i själva verkligheten
finns jag endast
kvar i din dröm




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-31 22:25



Bookmark and Share


    Niki
du både skiftar och förvandlar ord till något inre som gör att jag ryser vid dina ord. Du skriver ärligt.
Mycket bra
2007-07-10

  ia VIP
ibland blir verkligheten för jobbig
man håller kvar i en dröm
som blir ens verklighet,
mycket bra beskrivet!
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel