Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglaljusa vingar

 

 

Änglavingars symfoni

tinar frusen melodi

Sprider ömt kristaller

av glädjetårar

Bådar gott

för framtida vårar

 

Med en glöd som ej

kan släckas

Till livet skall återväckas

Med så mycket att se fram emot

Glömt blir hårda ord och hot

 

Som fjärilens vinge smeker ömt

Lätt att tro nåt man drömt

Men verkligheten kan

förvåna

och överträffa dikten ibland

Genom harmonin som belyser

långsträckt strand




Fri vers av nettizen
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 23:39



Bookmark and Share


    Lindizz
Så vackert skrivet..
2007-06-01

  issac.a.m
vackert ...
2007-06-01

  Night Soul Woman
Bra skrivet, ett mästerverk, din dikt andas harmoni!*applåd* och *bokmärkes*
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen