Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag försvinner ...

Jag kipar efter luft, jag kan inte röra mig..
Jag ser ut i mörkret och vet att det är där jag ska vara, ingen älskar mig..
Mina snyftningar hörs i mörkret och jag skriker förtvivlat för att jag inte få vara med den person jag älskar..
Mina snyftningar är det ända som hörs i mörkret och min kärlek till dig, djupt inom mig vet jag att vi aldrig kommer att vara tillsammans. .. Jag vill du anar inte hur mycket jag vill vara i din famn, att bli älskad..
En evighet känns det som om min livlösa kropp legat i det mörka vattnet, mina sår blöder och jag känner hur mitt liv lämnar mig… Jag ska aldrig få se dig mer, en tår rinner ner från min kind och jag försvinner..


Jag älskar dig.




Fri vers av Kixy
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-01 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy