Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig i mörkret ..

Jag faller ner i mörkret och mörkret fångar mig, det trycker ner mig.. Jag kan inte komma upp jag kan inte röra mig… Mina tårar rinner ner från mina kinder och försvinner… Det jag inte vill har hänt.. Vad ska jag ta mig till i förtvivlad tar jag mitt liv. Jag vill bara slippa att känna samma smärta igen.. jag har blivit sårad för många gånger av den person jag älskar..
Du vet inte hur mycket mitt hjärta slår för dig det lever bara för dig.. Utan dig slutar det att slå det blir kalt och min livlösa kropp känner smärtan du lämnade kvar… det är nog inte meningen att du ska förstå…
Vet du inte hur mycket jag har offrat för dig, Det du inte ser förstår du inte, du bara tror att jag gör dig illa… men du inser inte att det är du.. som sårar och överlever.. men andra dö..
Nu har jag bara mina minen kvar av dig och dom lever jag med tills min själ har lämnat mig…


Jag älskar dig…




Fri vers av Kixy
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-06-01 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy