Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socker i såren

Trösta mig
Chocolate chip cookies




Fri vers av marianela
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-06-01 08:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det var jag som ristade ett hjärta på din kära bildörr, som en hyllning till dig o för att visa vad en kan använda en nyckel till
2007-11-27

    sister band-aid knees
socker i såren, så himla bra sätt att sätta ord på det där.
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela