Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

 

Just nu

 

Otålig väntan

på nästa veckas

inträde

 

Längtar

se ditt ansikte

så glödande av lycka

De busglittrande

vackra bruna ögonen

 

Längtar

Ivriga händer

återupptäckande

Häftiga andetag

Höra snabba

hjärtslag

 

Känslan av

uppfyllande helhet

när vi så äntligen

är där vi hör hemma

 

Tillsammans

 

Längtar

 

~Återförening~

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-02 08:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Han vet vad han pratar om \"enuff\" det är längtan som driver oss..Han är där nu...Bra text..
2007-06-21

  Vind
Vacker längtan... och en skön känsla av stigande lust.
2007-06-02

  issac.a.m
längtan...
Vad härligt när man seglar i längtans hav...!
vackert...
2007-06-02

    Lindizz
Med vackra ord du klär längtan...härlig stämning och med spänning lyfter din text. Bra!
2007-06-02

    ej medlem längre
uj uj...spännande! Härligt med längtan och att mötas igen! Jag känner känslan av otålighet....*L*
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen