Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fötterna verkar röra sig i takt med musiken

Med rödvinsbalanserad
gång
skapade vi dikter

som aldrig
kommer att skrivas ner


Vi skallade våra medelklass ord
upp mot överklassen

Anna höjde näven i luften
och skrek
revolution !

någon höll för min mun

Vi gick vidare
till fyllerondellen
och där
är det meningen att man ska dricka

det gjorde vi

Sedan vidare till pianobaren
där fötterna
verkade röra sig i takt med musiken

spegeln på väggen
talade ett helt eget språk




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 563 gånger
Publicerad 2007-06-02 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan