Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla =) är inte fina.

 

Leenden är bra
så länge det inte finns
för att de är glada
över att göra någon illa.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 1090 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-06-02 20:30



Bookmark and Share


    Gondi
Den här var väldigt bra må jag säga.
2008-02-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just det, leenden
borde vara, för
att lyfta upp,
inte för att
göra en,
illvillig
kupp!
2008-01-28

  aol
s sant
2007-06-27

  Mandalay
Sant sant. Fast å andra sidan måste de ändå vara lite bra för de som ler. ett leende är ändå alltid ett leende.
2007-06-09

    öppettid
hemsk text. den är så sann. det sårar så grymt mycket mer när nån ler..
2007-06-03

  Mangal VIP
Sant. De leenden gör ont.
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf